2010-02-10
19:33:01
Onsdagsmiddag
Idag blev det pasta med kassler o svampsås
500gr kassler
8st färska champinjoner
1 gul lök
1 vitlök
4 dl creme fraiche
3 msk ajvar
Strimla kasslern, finhacka löken, skär champinjonerna i lagom bitar.
Fräs det på stekjärnet tills det fått fin färg. Lägg det i en gryta. Häll i
creme fraichen, aivar o pressa i vitlöksklyftan.
Låt kokaihop ca 10 min.
Smaksätt med salt o peppar

500gr kassler
8st färska champinjoner
1 gul lök
1 vitlök
4 dl creme fraiche
3 msk ajvar
Strimla kasslern, finhacka löken, skär champinjonerna i lagom bitar.
Fräs det på stekjärnet tills det fått fin färg. Lägg det i en gryta. Häll i
creme fraichen, aivar o pressa i vitlöksklyftan.
Låt kokaihop ca 10 min.
Smaksätt med salt o peppar

Kommentarer:
#2:
Marian
Man tackar! Bra och enkelt tips..sånt gillar vi..hihi..ska prova denna variant! Kramar Marian
Kommentera inlägget här:
Yammi!!!!!
Ajvar är gott och går till mkt tycker jag
Ska prova
Kramis Millis